• Informatii

    (004) 0737.78.46.47
  • Suport non-stop

    support@rugnis.com
  • Locatia noastra

    Cucova, No.87, Bacau , Romania

DEVIRUSARI SITE-URI


Daca site-ul tau e virusat e important sa iei masuri rapide. Acesta poate trimite mail-uri spam, poate sa redirectioneze utilizatorii pe alte site-uri, sau sa reproduca fidel pagini de plata sau pagini bancare.

In momentul in care website-ul tau e virusat, motoarele de cautare (ex. Google, Yahoo, Bing, etc), browserele, cat si sistemele antivirus instalate pe PC vor incerca sa impiedice accesul utilizatorului.

Se recomanda ca dupa devirusare sa se opteze pentru un serviciu de mentenanta site, serviciu ce asigura intretinerea site-ului astfel incat acesta sa nu mai fie victima atacurilor.

Cele mai frecvente atacuri asupra site-urilor sunt injectiile in codul sursa a unor scripturi ce contin linkuri malitioase, aplicatii malitioase etc.

Acesti virusi pot corupe fisierele si baza de date, pot genera pagini de tip phishing (pagini prin care se incearca furtul de informatii personale), pot instala scripturi de trimitere spamuri (mesaje email nesolicitate) sau pot adauga continut malitios (linkuri, imagini, texte).

Site-urile vizate sunt, de regula, site-urile create pe platforme open source gen: WordPress, Joomla, Prestashop etc. In cazul in care nu se intervine rapid in vederea inlaturarii acestor virusi si securizarii site-ului, browserele vor restrictiona accesul la site cu un mesaj de alerta de genul: `Site-ul web pe care urmeaza sa il accesati contine programe malware!`.

O consecinta foarte grava a acestor virusi este restrictionarea accesului catre site din motorul de cautare Google si ulterior eliminarea site-ului din rezultatele cautarilor.

Dupa ce site-ul a fost devirusat noi solicitam o reevaluare catre Google in vederea eliminarii restrictiei de accesare a site-ului.


DORESC DEVIRUSAREA SITE-ULUI MEU


Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate Rugnis International SRL
Site realizat si dezvoltat de A.I.S.A. Software & Technology